top of page

Despre compania noastra :

Infiintata in 1992, firma noastra, intodeauna facand parte din segmentul constructii - instalatii, incearca pentru bucuresteni, ilfoveni si ploiesteni sa tina pasul cu nevoile lor si sa aduca intodeauna ceva nou si benefic in aceasta relatie profesionala.

 

Contoarele de apa din Romania sunt la finalul duratei de viata, datorita montajului initial realizat intre anii 1999 si 2005. Spunem aceasta pentru simplul fapt ca, in conditii de laborator, cele mai bune apometre sunt notificate de producatori cu o durata de viata de 10-12 ani ! Avand in vedere ca la noi in tara, in acele vremuri, au ajuns, in marea majoritate, contoare ieftine, in urmatorii 2-4 ani preconizam ca ele vor trebui inlocuite si pentru aceasta va propunem sa le schimbati cu unele inteligente avand clasa metrologica B+ sau chiar C, identice cu cee ale furnizorilor de apa!

Repartitorele de costuri pentru caldura montate de firma noastra sunt fabricate tot in Germania, alese de noi pentru fiabilitatea si pentru servuciile importatorului. Oferim service Techem pentru Bucuresti.

bottom of page