top of page

Stiri recente

Contoare radio sau verificare metrologica dupa 15 ani de folosinta?

Virgiliu Chirita 1 decembrie 2017

http://apometreradio.blogspot.ro/

 

Contoare de apa inteligente (smart water meters) cu citire de la distanta:

Varianta inlocuirii contoarelor cu cele inteligente este una de viitor data fiind legea in vigoare din 1 ianuarie 2017 cu metodologia de aplicare deja publicata de anul trecut in MO in care se precizeaza si competentele institutiilor care urmeaza a da amenzile cuantificate in acel ordin.

 

Ultimul proiect

Marius Sarbulet 22 februarie 2016

Proiectul nostru de baza este sa venim in ajutorul asociatiilor de proprietari cu un produs complet in ceea ce priveste contorizarea apartamentelor cu apa si energie termica. In acest sens am ales parteneri seriosi si puternici din Germania. Pentru contoare de apa pe Zenner - Germania si pentru contoare cu citire la distanta prin unde radio si repartitoare de costuri pentru caldura pe cei de la firma Techem - Germania !!!

Noile noastre cai de comunicare :
Paula Chirita 11 decembrie 2015

Am decis verificarea e-mail-urilor de cel putin trei ori pe zi, pentru a putea raspunde cerintelor dumneavoastra in cazul in care alegeti aceasta forma de comunicare, datorita faptului ca din ce in ce mai multi clienti prefera aceasta modalitate de a culege informatii preliminare.

 

Va multumim ca tineti pasul cu tehnologia si vrem sa fim alaturi de dvs. prin actiunile pe care le intreprindem in legatura cu instalatiile de apa si contoarele de apartament si de bransament.

 

bottom of page